O noapte fantastică pentru exploratori: „Dincolo de orizont“

💥🌎🎬🎤Centrul pentru Științe, Prospectivă, Creativitate și Ficțiune, pe scurt Centrul StrING, organizație membră în cadrul Adunării Generale a Fundației pentru Tineret a Municipiului București (FTMB), a susținut, vineri 10 mai 2024, la sediul FTMB, proiectul „O NOAPTE FANTASTICĂ PENTRU EXPLORATORI“, proiect finanțat și de către FTMB, conform Calendarului de proiecte proprii și în parteneriat FTMB pe anul 2024.

📖📚🖋✏️Membrii STRING au lansat volumul „DINCOLO DE ORIZONT“ care realizează o incursiune in antropologia explorării umane.

🕵️‍♀️„A fi EXPLORATOR presupune a avea spirit de pionier, de cercetaș, este o pasiune care, pentru a fi împlinită, poate cere omului să dea la o parte multe din toate celelalte care alcătuiesc viața obișnuită. Dar și beneficiile obținute în urma acestei îndeletniciri sunt nenumărate, de la dezvoltarea proprie, cognitiva și emoțională a fiecărui individ care are acces la cunoaștere, până la crearea unei civilizații care, pornind (probabil) cândva de la gura unei peșteri, a ajuns în prezent să își pregătească expansiunea pe alte planete.“ (Eugen Dan CADARU, scriitor).

Loading

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.